Betsson: Vokste med 24% i 2020

Cecilia Brækhus har i dag en sponsoravtale med spillselskapet Betsson.

Trass i et komplisert Covid-19 år, har spillselskapet Betsson fortsatt å vokse i 2020. En rekke nye oppkjøp bidro til konserinntekter på nesten 6, 4 milliarder kroner.

Årsrapporten for den svenske spillgigganten Betsson AB, viser konserninntekter for 2020 på omlag 6 390 millioner svenske kroner, en økning på 24 prosent fra året før. 

Driftsinntektene (EBIT) landet på 1 125 millioner (SEK), en økning på 30 prosent, og årsresultatet ble beregnet til pene 990,8 millioner (SEK) , tilsvarende SEK 7,32 per aksje.

Positiv utvikling

I årsrapporten viser Betsson til god lønnsomhet og at selskapets sterke økonomiske posisjon muliggjør investeringer i teknologi og eksisterende produktportefølge. Det trekkes også frem at overgangen til digital underholdning er blitt fremskyndet ytterligere under koronapandemien, noe som har skapt positiv effekt for selskapet.

I løpet av de ni første månedene av 2020, utførte selskapet flere oppkjøp som har bidratt til utvidelse av nye merkevarer til nye markeder. I fjerde kvartal fikk Betsson lisens i Argentina, de lanserte Betsafe-merket i Kenya og i desember fikk selskapet en lisens i Colorado USA.

– Vi står fortsatt overfor utfordringer, men nå legger vi året 2020 bak oss og fortsetter arbeidet med å skape en sterk global og diversifisert produktportefølje av solide merkevarer og lokal kompetanse, sier Betsson Groups administrerende direktør Pontus Lindwall (bildet).

Om Betsson

Betsson eies av svenske Betsson AB, en av verdens største spillgrupper, som har tilbudt spillunderholdning i 55 år. Nettstedet www.betsson.com eies og drives fullt og helt av BML Group Ltd. Betsson.com tilbyr digital og mobil spillunderholdning med fokus på en sikker og morsom spillopplevelse. Selskapet tilbyr en rekke casinospill, og man kan også spille på odds, poker og andre bordspill. 


Redaksjonen