En time med Tom Dwan

DURRRR: Tom Dwan, her under en episode av Poker After Dark.

Highstakes-legenden Tom “durrrr” Dwan åpner opp i et sjeldent intervju.

Det er over ti år siden en den gang ukjent spiller med nicket durrrr dukket opp fra ingensteder for å dominere de høyeste cashgamene i verden.

Mannen bak nicket var Tom Dwan. Han har siden den gang vært en av de mest omtalte pokerspillerne i verden. Men han har gitt få intervjuer, og har derfor hatt en viss mystikk rundt seg.

I mange år holdt han seg borte fra søkelyset, men har de siste årene dukket opp igjen på de største scenene i verden. Tidligere denne uken ble det publisert et langt intervju som tar for seg hele historien til den noe mystiske Tom Dwan.

Du kan se hele intervjuet her. Sett av en time, og finn frem popcornet:

Fester med fiffen

Selv om Tom Dwan ikke har gjort et fullt comeback til nivået han var på for ti år siden dukker han stadig opp rundt store turneringer. Og da spesielt Triton-serien til Paul Phua, som også står bak intervjuet over.

LES OGSÅ: Vant prestisje-serie mot verdenseliten

Som han sier innledningsvis i intervjuet er Montenegro og London to av hans favoritter hva gjelder steder å spille poker i verden. Tidligere i år arrangerte Triton tidenes største pokerturnering med et innkjøp på en million pund per spiller.

Der var selvsagt Tom Dwan på plass, invitert av Paul Phua selv. Han vant ikke, men han storkoste seg likevel, slik han har for vane å gjøre:


Kjetil Flåten