Igor Kurganov: – Liv Boeree og jeg skiller lag

SUPERPAR: Igor Kurganov og Liv Boeree ble verdensmestere sammen i 2017. WSOP

Superparet tok Twitter og pokerverdenen på senga med uventet melding.

– Liv og jeg skiller lag. Det har vært noen morsomme år, og jeg er takknemlig for opplevelsene, den fantastiske støtten til REG og alle folkene jeg har jobbet med.

Slik åpnet Igor Kurganov en tweet nylig. Mange som leste satte kaffen i halsen og trodde ikke det de leste. Helt til de kom til slutten av innlegget:

– Ja, skiller lag med PokerStars, ikke Liv. Men alt over stemmer for begge!

Til og med Liv Boeree selv synes kjærestens formulering var i friskeste laget:

LES OGSÅ: Se stort intervju med Tom Dwan

Også “offeret” i meldingen, PokerStars, gikk på limpinnen:

Liv Boeree har vært i PokerStars-stallen i mange år. Hun fikk kontrakten kort tid etter hun vant EPT San Remo i 2010, men hennes andre halvdel Igor Kurganov har bare et par år bak seg som PokerStars-spiller. Alt tyder på at de nå skilles som venner.

Stjernene forlater PokerStars

Igor Kurganov og Liv Boeree er ikke de første store profilene som skiller lag med PokerStars. Tidligere i år forsvant også deres soleklart største stjerne Daniel Negreanu fra teamet.

Der det for få år siden var et team med mange av de største pokerprofilene i verden er det nå et ganske ribbet lag som står igjen. Chris Moneymaker er den eneste virkelig store profilen som er igjen, og meningene om hans status i miljøet er mildt sagt delte.

Så hvor er alle sammen?

Svaret er, for overraskende mange av de gamle PokerStars-proffene, hos konkurrenten. Den ene etter den andre har meldt overgang til erkerivalen partypoker. Ike Haxton, Bertrand “ElkY” Grospellier, Jamie Staples og Marcel Luske er noen av profilene som har byttet ut den røde spar-logoen med det gullfargede ruter-emblemet.

LES OGSÅ: Vant prestisje-serie mot verdenseliten

Norske Johnny Lodden var den første store profilen som meldte overgang fra PokerStars til partypoker for noen år siden, men han har siden forlatt partypoker og pensjonert seg som internasjonal pokerspiller.

BLID: Liv Boeree ved pokerbordet. I fremtiden blir det uten PokerStars-logoen på brystet.Flickr

Kjetil Flåten