Programmet for online-NM i poker er klart

Kristiansen i 8-Game
Svein-Jørgen Kristiansen vant 8-Game i Dublin 2017. Poker.no

2020 er bare noen få dager gammel når den første norgesmesteren i poker skal kåres!

For veldig mange har det blitt en tradisjon å sette av søndagskveldene gjennom vinteren for å prøve å vinne seg en norgesmester-tittel.

Hver søndag gjennom hele januar og februar spilles det NM-turneringer. Alle spilles online, så du trenger ikke en gang å friste lykken ute på glattisen. Bare på den virtuelle pokerfilten.

Arrangør er som vanlig Frode Fagerli i samarbeid med et knippe sponsorer, og programmet er det samme vi har blitt vant med fra de siste årene – og det samme som vi ser igjen i Dublin uken før påske.

Slik ser programmet for online-NM 2020 ut:

Søndag 5. januar:
Pot Limit Omaha, 6-max – arrangeres av Coolbet

Søndag 12. januar:
Fixed Limit, 6-max – arrangeres av Betsafe

Søndag 19. januar:
Ladies Event – arrangeres av Coolbet
Seniors Event – arrangeres av Guts

Søndag 26. januar:
Heads-up – arrangeres av Betsafe

Søndag 2. februar:
8-Game Mixed Limit – arrangør annonseres senere

Søndag 9. februar:
Turbo – arrangeres av Guts

Søndag 16. februar:
Freeroll – arrangeres av Unibet

Søndag 23. februar:
Main Event – arrangeres av Unibet

Alle turneringene starter klokken 20:00 og alle sammen koster €88, med unntak av freerollen som naturlig nok er gratis. I tillegg til de vanlige pengepremiene får alle vinnerne innkjøpet til samme turnering i Dublin uken før påske. Vinneren av freerollen vil få innkjøp til Main Event i Dublin.

Det er ikke oppgitt noe, men tidligere har turneringene blitt spilt over to dager. Turneringene har blitt stoppet ved et gitt klokkeslett, eller ved finalebordet, og spilt ferdig mandag kveld. Det vil være naturlig å tro at samme oppskrift brukes også i år, så pass på å holde mandagskvelden ledig om du har planer om å bli norgesmester.

Kristoffer Skolem vant Main Event i 2017, og blir helt sikkert å regne med også i online-NM.Poker.no

Vinnerne får Norges mest eksklusive tøfler

Det er kanskje mange som har lagt merke til en litt spesiell ting på alle vinnerbildene fra poker-NM i Dublin de siste årene. Nemlig et par hvite tøfler.

Dette er ganske sikkert norges mest eksklusive tøfler. De gis bare til norgesmesterne, og bare til de som vinner turneringene i Dublin. De som vinner NM på norsk jord får ikke disse lodne fotplaggene.

Vinner du online-NM får du også tøfler, men da får du ikke de vanlige hvite, men et par svarte tøfler. Lik de Svein-Jørgen Kristiansen har på hovedbildet på toppen av siden. Svein-Jørgen fikk svarte tøfler i Dublin fordi man rett og slett hadde pakket med seg for få hvite tøfler det året.

Her kan du se et annet par NM-tøfler som ble borte for den nybakte norgesmesteren Stian Rasmussen i fjor. Heldigvis var det et par gravende journalister på saken, og det endte bra:


Kjetil Flåten