Vant prestisje-serie mot verdenseliten etter to imponerende uker

VINNER: Sam Soverel med den lilla jakken som beviser at han er årets vinner av Poker Masters. Poker Central

Sam Soverel ble den tredje spilleren i historien til å vinne den meget eksklusive lilla dressjakken i highroller-serien Poker Masters.

Sjelden har vi sett en mer verdig vinner. Resultatene Sam Soverel har levert i turneringsserien Poker Masters de siste par ukene har rett og slett vært imponerende. Og dominerende!

Steffen Sontheimer vant den første utgaven av Poker Masters i 2017, og Almedin Imsirovic vant fjorårets utgave.

Dominerte

Totalt ble det arrangert ti turneringer under årets Poker Masters. Hver eneste en proppfull av noen av de beste spillerne i verden, og turneringene som var satt opp var i forskjellige former for poker. Sam Soverel spilte seg til finalebordet i syv av ti turneringer, og vant to.

Sammenlagtseieren var sikret i god tid før den siste turneringen, Main Event, ble avgjort. Soverel klarte likevel å holde hodet kaldt og avslutte med stil – han vant den siste turneringen også!

LES OGSÅ: Kronet som norges beste pokerspiller

Til sammen fikk Sam Soverel 1130 poeng på sammenlagtlisten. Andreplassen ble delt mellom det nye stjerneskuddet Kahle Burns og Chance Kornuth som fikk 630 poeng hver. Begge klarte “bare” tre pengeplasseringer i løpet av serien.

Sam Soverel sitter igjen med nesten 1,4 millioner dollar i premiepenger etter Poker Masters-serien. Han led neppe noen nød i forkant heller, ettersom han totalt i karrieren har spilt inn tett på 13 millioner dollar, tilsvarende 117 millioner kroner etter dagens kurs.

I 2019 alene har det blitt premier for over 5 millioner dollar på Sam Soverel. Nå kan han i tillegg til sitt definitive gjennombrudd pynte seg med den eksklusive lilla jakken til julebordet.

Hele Poker Masters kunne følges live på PokerGO, og alle turneringene ligger ute i opptak dersom du ønsker å se flere av verdens beste spillere i aksjon.

Her kan du se vinnerhånden fra $50k Poker Masters Main Event:

Kontroversiell

Sam Soverel var sentrum for oppmerksomheten i pokerverdenen også tidligere i år. Det skjedde takket være en situasjon på finalebordet i $50 High Roller-turneringen under sommerens World Series of Poker i Las Vegas.

LES OGSÅ: John Carew blir blackjack-vert

Hendelsen skapte mye debatt, og Sam Soverel kom ikke veldig godt ut av kritikken fra flere av sine kolleger. Se hele situasjonen her:


Kjetil Flåten